Hello all

Hope all is well. There has been a severe draught of digitalvinyl blog entries lately. I appologise for that. Two of our foremost bloggers up and quit on us – that would be Annette and Stine. That consequently left the rest of us somewhat…busy.

That is why I would like to use this opportunity to say that if you’re a Communications Planner and you live or would like to live in the Copenhagen, Denmark area, please send me your resume and any other relevant documents to job.dk@mecglobal.com. That is if you’re interested in a job at MEC Communication. I’d love to hear from you.

If Bernbach and Bowie had a baby…

I’ll just add a small Danish plee for applications also…

Hvis Bernbach og Bowie fik et barn…

Nordens skarpeste strategiske planlægningsteam skal være endnu skarpere. Kreativitet og vildskab er lige så vigtigt som viden og struktur i jobbet som MEC Communications nye kreative Communications Planner.

Søger du opgaver, der fusionerer kommunikationsstrategi og kreativitet? Har du opdaget, at morgendagens kommunikation kræver mere end tv-spots og annoncer? Er du drevet af at finde nye vinkler og udvikle og anvende indsigt i mærker og målgrupper? Som en del af MEC Communication skal du brænde for idébaseret planning. Du skal have en unik evne til at se og planlægge kommunikation på tværs af media og udvikle kreative kommunikationsstrategiske løsninger baseret på intuition og magi. Alt imens du træffer rationelle beslutninger baseret på indsigt og logik.

En akademisk baggrund er et godt fundament, men ikke en forudsætning i jobbet. Hvis du sidder på et reklamebureau, er du måske strategisk planner med kreativt blod i årene. Eller måske er du en del af den kreative afdeling med en planner i maven? Sidder du på et mediabureau, er du måske mediaplanner med mod på nye udfordringer. Eller er du produktudvikler eller marketingansvarlig? For os kan det rigtige CV se ud på mange måder.

MEC Communication er Mediaedge:cia’s afdeling for strategisk kommunikation. Vores mission er, at udvikle enestående og målbare strategiske kommunikationsidéer, som driver kunders forretningsmålsætninger og salg. Vores løsninger er baseret på ægte indsigt og unik viden om mulighederne i nye og traditionelle medier.

Vi er en del af Mediaedge:cia, som er blandt Danmarks største Mediabureauer. Det betyder, at du til hver en tid kan trække på et bredt spektrum af kvantitative og kvalitative værktøjer til at støtte dine koncepter. Du kommer til at indgå i et velfungerende netværk af plannere og får opgaver i hele Norden. Vi arbejder med kunder som Sony Ericsson, Nestlé, Nykredit, Illum, SAB Miller, de tekniske skoler og mange andre.

Hvis du er interesseret i jobbet som Communications Planner hos MEC Communication, så send din ansøgning, CV og andre relevante papirer til: job.dk@mecglobal.com. Ansøgningsfrist er fredag den 15. februar, 2008. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kristian Baek-Mikkelsen på tlf.: 33 38 18 67.

Advertisements